Hvordan er det med ..... i Sfo Gimle?

Beskeder

Beskeder til sfo overdrages bedst og hurtigst via INTRA. Beskeder angående samme dag (fx ændringer i bus/hente-tider) SKAL SENDES TIL SFO INDEN KL 12.30. Ændringer herefter skal ringes ind efter kl 13.05

Garderober og tøj

Garderoberne bedes tømt hver fredag, så der kan rengøres for mudder og støv. Det er vigtigt for os alle, men især for de børn og voksne, som slås med støv-allergi.

Da vi har de mest fantastiske ude-arealer med mulighed for både mudderleg og vandpytte-ræs, er det vigtigt, at dit barn har en opdateret pose med ekstra-tøj i garderoben.

Husk at skrive tydelig navn i tøj og sko - mange børn har fået nye ens støvler, og det er surt, når det sidste par støvler i garderoben består af én i nr 31 og én i nr 33 ! Desuden har glemt tøj rigtig svært ved at finde "hjem igen", når det ikke er forsynet med navn.

Legeaftaler / Afhentning af andres børn.

Legeaftaler er igen i år noget vi som udgangspunkt godt kunne tænke os blev lavet hjemmefra. I de situationer, hvor der er et pædagogisk bevæggrundlag for at hjælpe de sociale relationer lidt på vej, tager vi en individuel beslutning Det skal præciseres, at for at tage andres børn med hjem fra sfo skal der ligge en aftale hos sfo, hvor forældrene giver lov til, at deres barn kan køre med andre herfra. Ved ”pludseligt opståede legeaftaler” er det nødvendigt, at sfo'en får et opkald fra en forælder til det barn, som skal tage med et andet barn hjem. herom.

Legetøj.

I SFO Gimle er det som hovedregel ikke tilladt at medbringe eget legetøj – heller ikke diverse mapper med samlekort.

Legetøj er velkomment i ferie-sfo, men medbringes HELT på eget ansvar. Vi forbeholder os ret til at bede om, at det bliver lagt i tasken i visse tidsrum.

Lus

Vi elsker dyr i Gimle, BARE IKKE LUS!! Husk at kæmme for lus HVER søndag. Hvis I er så "heldige" at "få bid", så meddel det til klasselæreren - I er helt sikkert ikke de eneste. Når barnet er behandlet, kan det komme i skole igen.

Pasningsmad

I tidsrummmet 13.30-14.30 serveres dagens pasningsmad. Det er ikke en mulighed at få mad senere (lektiecafe-børn undtaget, hvis aftalt på forhånd).

Morgen-sfo

I morgen-SFOen tilbyder vi de børn, der kommer før kl.7.45 morgenmad bestående af havregryn med mælk (eller hvis man er heldig, i grødform), hvor vi også sørger for den laktosefri mælk til dem, der har dette behov.